Підтримуємо продуктовими наборами людей старшого віку

April 17, 2024

Зараз в Україні багато літніх людей залишились без належної підтримки та уваги. Зростання цін та економічні труднощі роблять доступ до необхідної їжі надзвичайно важким завданням для них. Наша команда постійно підтримує цю вразливу групу людей, щоб зробити їхні життєві умови кращими та гідними, забезпечуючи надійну харчову підтримку в якісній та збалансованій їжі.

З нагоди Міжнародного дня літніх людей, ми організували збір продуктових наборів на нашому складі. Завдяки фінансовій підтримці Mondelez International та чудовій команді волонтерів "Монделіс Україна" ми зібрали 400 смачних наборів для людей поважного віку. Кожен набір важить понад 12 кілограмів і містить різноманітні продукти, що забезпечують баланс протеїнів, жирів та вуглеводів у харчуванні. Крім того, до кожного набору ми додали солодощі від Mondelez International, які стали улюбленими ласощами для всіх українців.

Близько 500 дітей з різних куточків України також приєдналися до нашої ініціативи. Вони подарували частинку своєї любові та радості у малюнках, творчих роботах, листівках та теплих словах, які ми додали до наборів для наших дідусів та бабусь.

Найближчим часом ці продуктові набори поїдуть до літніх людей, які залишилися самі або проживають у геріатричних центрах та хоспісах на Київщині, Харківщині, Львівщині та Вінниччині.

FOODBANK-99.jpg

FOODBANK-65.JPEG

FOODBANK-13.jpg

FOODBANK-51.jpg

FOODBANK-263.jpg

Підтримуємо продуктовими наборами людей старшого віку